Nyheter
01
februari
2016

Pressmeddelande 160201: Wadköpingsloppet flyttar till Kalhyttan, Filipstad

Wadköpingsloppets organisationskommitté kan idag måndag kväll meddela att tävlingen kommer genomföras på ordinarie tävlingsdag, söndag den 7 februari med start kl 11.00.  Vi är mycket glada att trots rådande väderlek tillsammans med Filipstads skidförening och anläggningen i Kalhyttan kunna erbjuda denna alternativa lösning.

Observera att tävlingen alltså kommer att flyttas till skidstadion i Kalhyttan, Filipstad. Tävlingen kommer att genomföras som ett varvlopp på en 4 km lång bana. Ett deltagartak är satt till 500 åkare.

Som förvarnat kommer den ordinarie anmälningsperioden förlängas. Ny deadline är torsdag 4 feb kl 21:00, anmälan sker som vanligt online via; https://reg.eqtiming.no/?EventUID=20371

Mer info kommer att presenteras på hemsida och Facebook under veckan.

Tack för erat tålamod i väntan på beslut och välkomna till Wadköpingsloppet 2016!

/Wadköpingsloppets organisationskommitté & Karlslunds IF