Nyheter
22
oktober
2021

Wadköpingsloppet blir ett Visma Ski Classics Challengers-event

Den 6:e februari 2022 ska Wadköpingsloppet gå av stapeln. Loppet kommer vara ett Visma Ski Classics Challengers-event. Vi hoppas på att detta ska locka många starka åkare och skapa ett större intresse för längdskidåkning inom regionen. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Visma Ski Classics.

De åkare som deltar i ett Challengers-event kommer kunna samla poäng i Visma Ski Classics rankingsystem som är gemensamt för alla åkare, såväl nybörjare som elit. Pro Tour-åkare kommer dessutom kunna tillgodoräkna sig poäng från ett Challenger-event per säsong i totalställningen för Visma Ski Classics.

Läs mer om Visma Ski Classics och Challengers-event på www.vismaskiclassics.com

Följ uppdateringar kring Wadköpingsloppet här på hemsidan.

Vi ses i vinter!