Nyheter
18
januari
2021

Wadköpingsloppet 2021 är inställt

Tyvärr kan vi konstatera att spridningen av covid-19 fortsatt är hög och eftersom ingen ändring av riktlinjerna för längdtävlingar har gjorts ser vi ingen annan utväg än att ställa in Wadköpingsloppet 2021. Ett ganska väntat men ändå tråkigt beslut.

Vi hoppas på bättre lycka nästa år. Hoppas vi ses då!

Information kring riktlinjerna för längdtävlingar finns att läsa på Svenska Skidförbundets hemsida https://www.skidor.com/Grenar/langdakning/tavling/ (version 210115)

 

För de som är skidsugna och önskar bra träningsmöjligheter finns fina skidspår i Ånnaboda. Ett gediget arbete med konstsnön har gjorts och det är just nu riktigt fina spår. Även långspåren bjuder på fin åkning, dock med något tunnare snöbädd. Mer info kring skidspåren i Ånnaboda finns på www.annabodaskidspar.se.

 

Vi ses i skidspåren!

/Tävlingsledningen