Nyheter
16
november
2020

Wadköpingsloppet 2021

Wadköpingsloppet 2021 planeras till söndagen 7 februari.

Osäkerheten är i nuläget stor med hänsyn till det rådande läget med stor spridning av Coronaviruset i Sverige och i hela världen.  Vi kommer att noga följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer framöver.

Vi planerar dock för att genomföra loppet söndagen 7 februari även om det kan bli under former anpassade efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi hoppas givetvis att kunna köra loppet på långspåren i Kilsbergen, med start och mål i Ånnaboda, men vid snöbrist kan andra alternativ bli aktuella. Vi hoppas också kunna genomföra Barnens Wadköpingslopp, men även här kan ändringar bli aktuella.

Karlslunds IF Skidor hälsar alla skidentusiaster hjärtligt välkomna.

Följ utvecklingen tillsammans med oss på denna sida.

/Tävlingsledningen