Nyheter
25
november
2015

Skidpremiär i Kilsbergen

Kalendern visar fortfarande november månad, men redan nu har vår samarbetspartner Ånnaboda-Storstenshöjden öppnat de första skidspåren!

Det är efter den senaste helgens kyla, under vilken det jobbats intensivt med snöproduktion som man idag onsdag 25-nov  öppnade en slinga på 800m vid kanonsnöspåret i Ånnaboda. Just nu är det preparerat med 2st klassiska spår samt skatebädd.  Detta på delar av de spår som senaste säsongen iordningställdes och framförallt breddades inför SM-veckan 2015.

Vänligen observera att det krävs spårkort för att utnyttja slingan, detta köper du exempelvis i Ånnabodas reception. För uppdaterad status på spåren och mer information om spårkort, vänligen besök Ånnaboda-Storstenshöjdens hemsida.

Till denna säsong finns även uppdaterade temperaturstationer i området runt Ånnaboda, detta med direkt access via temperatur.nu.  Klicka här för att komma direkt till dessa.