Nyheter
01
oktober
2015

Björn Dählie Ski Challenge 2016

llc2016
Nu är programmet spikat för Björn Dählie Ski Challenge 2016, den svenska långloppscupen på skidor som gjorde premiär i vintras. Återigen blir Wadköpingsloppet en av deltävlingarna!

Det blir i övrigt samma lopp som förra säsongen med vissa justeringar i datum, samt att Intersportloppet byter namn till Moraloppet. 2016 års upplaga består av stora och långa skidupplevelser, från Ulricehamn i söder till Mora i norr. 

– Vi förbereder oss för en säsong där kvalitén höjs ytterligare för deltagare och publik på de populäraste långloppen, säger samordnare och marknadsansvarige Martin Holmstrand. Konceptet har tagits emot väl och målet är att stärka våra nationella långlopp ytterligare, samt att sänka tröskeln för den stora massan att delta i fler arrangemang under vintern.

– Vi ser med stor spänning fram emot en ny säsong med Björn Dählie Ski Challenge och är imponerade av cupens utveckling.

Björn Dählie SkI Challenge ger oss möjlighet att träffa ett stort antal deltagare och kunder under vinterns deltävlingar. För oss som varumärke är det speciellt intressant att se den positiva marknadsutvecklingen bland cupens deltagare och generellt på den svenska marknaden, avslutar försäljningschef Roger Mohaugen.

Läs mer på: www.langloppscupen.se

HÄR ÄR VINTERNS LOPP I BJÖRN DÄHLIE SKI CHALLENGE

 3 januari AXA Ski Marathon
16 januari Moraloppet
7 februari Wadköpingsloppet 
14 februari Västgötaloppet
21 februari Skinnarloppet

Foto: Nicklas Bentzer