Om Anmälan

 

Anmälan sker via extern länk, klicka här för att komma direkt till anmälningssidan.

Anmälningsfunktionen öppnar 1 november. Vi kan tyvärr inte ta emot anmälan via telefon eller mail.

  • Anmälningsavgift för tidig anmälan 1 november t.o.m. 23 december i samtliga klasser 450 SEK.
  • Anmälningsavgift för ordinarie anmälan 24 december  t.o.m. 29 januari i samtliga klasser 550 SEK.
  • Anmälningsavgift för sen anmälan (online) 30 januari t.o.m. 2 februari i samtliga klasser 700 SEK.
  • Anmälningsavgift för Direktanmälan (anmälan på plats tävlingsdagen) i samtliga klasser 750 SEK.

Anmälan sker online och betalningsinstruktioner erhålls i deltagarens bekräftelsemail. I mailet finns OCR-nr för betalning via internetbank. Möjligheten finns även att genomföra betalning direkt med kort, länk för detta finns bekräftelsemailet (observera att kortbetalning medför transaktionsavgift om 2,5% av beloppet). Försenad betalning medför påminnelseavgift. Fullständiga anmälningsvillkor samt supportfunktion återfinns via anmälningssidan.

För deltagande i tävlingsklass är det krav på föreningstillhörighet (ansluten till svenska skidförbundet). Vi rekommenderar också föreningstillhörighet i motionsklass vilket ger dig ett försäkringsskydd du som klubblös saknar.

Anmälan är bindande. Med anmälan godkänner ni att ert namn, förening och resultat publiceras på Internet och i tidningen, samt att bilder från loppet kan användas i marknadsföringssyfte.

Ni godkänner också att vi som arrangörer och tävlingens samarbetspartners disponerar deltagarregister. Denna registrering är nödvändig för att vi ska kunna ge er deltagare god service före, under och efter tävlingen.

I anmälningsformuläret anger du ditt ”Vasa ID”, detta medför att Vasaloppsorganisationen kan genomföra automatisk seedning med ditt resultat från Wadköpingsloppet. Ditt ”Vasa ID” hittar du under ”mina sidor” på Vasaloppet hemsida, alternativt kontakta Vasaloppets kundtjänst.